Розведення кролів, домашнє кролівництво або ж селянське, присадибне кролівництво, фермерське кролівництво, промислове кролівництво мають одну мету - виростити кролика, щоб отримати з такого кролика корисний продукт - кролятину. Але ми живемо в світі, коли один і той самий продукт можна отримати різними способами. І чим мета більш промислова, більш заточена на бізнес - продукт на виході більш хімізований і більш шкідливий для здоров'я. Це якщо спостерігати за тенденціями ринку.
Лакарська ковбаса, або сосиски сьогодні у своєму первісному вигляді за старими радянськими ДСТ як і сотні інших видів продуктів, сьогодні вже тільки "штучні". У них натуральних інгредієнтів немає взагалі, так як рахувати м'ясну біомасу отриманої бройлерними технологіями вважати за натуральне не можна. Так і в кролівництві, чим більш механізовано, більш технологічно, більш «раціонально» - тим на виході більш техногенний продукт отримують, швидше годиться називаеться не їжею, а кормом для людей.
Те, що ми їмо - тотожність твердження з крилатого виразу «ми є тим, що ми їмо». Спитайте біохіміка, і він скаже, яка поведінка, характер людини виходячи з раціону останньої. Тому є питання - а ким ми стаємо? Ми всі вранці встаємо, виспавшись чи ні, потім носимося по справах цілий день, перекусивши то тут, то там, неабияк навантаживши організм кофеїном, нікотином, стероїдами з кока-кол, Ред Булл, біфштексів і в кінці дня плюхаєтмоя на диван, відключитися від світу цього, включивши телевізор. Ми радіємо уявній свободі, тому, що крутимося як білка в колесі - ну самі ж вибирали таке життя, вважаючи таку ілюзію свободи реальною свободою. Те, що нами керують, і вельми спритно, мало хто помічає, у вирі гонитви за «щастям» і здебільшого у проміжку від получки до получки. А між тим, через продукти харчування, через присутність у них лівого спіну обертання енергії, бройлерізаціі, гмо-нізації і хімізації їжі, у людей, у нас з вами, віднімається воля, життєва енергія, бажання стрибнути вище голови, життєве лібідо. І чим більше людина харчується такою матричної їжею (штучною, з чужорідною природою), тим більшим зомбі він стає. І багатьом не відомо, що нам нав'язують деколи найжахливіші догми, «моду», правила харчування , дієти, лікування, тощо. Наприклад, мало хто знає, що для людини не властиво харчування рослинами. А точніше, якщо він живиться рослинною їжею багато, захворює на онкологію! Але ж мусолиться ж у суспільстві вегетаріанство! А якщо ця рослинна їжа з ГМО, і ці ГМО все частіше і все більш настійніше з'являються в раціоні людини? Адже на полях, де ростуть генно-модифіковані рослини - гробова тиша, пташки не співають, бджілки не літають ...
Про матричну їжу і про те, що люди як ляльки, і що є ляльководи - читайте тут.
Розведення кролів та утримання їх у неволі, залишає свій відбиток і на продукції кролівництва. В ім'я раціональності конвеєрного виробництва м'ясної біомаси, в промисловому кролівництві від кролика відібрали природнє середовище, життя кроликів підтримують штучно, вводячи в його організми лікарські препарати, різні стимулятори росту, антибіотики, стероїди та гормони . У еко-кролівництві кролівничого проекту «Раббакс Текнолоджі» за основу взято інший підхід для вирішення завдань кролівника. Вирощувати кроликів потрібно, людство не може бути позбавлена найціннішого продукту на ринку м'яса - кролятини. І для того, щоб кролика вирощувати було максимально зручно і корисно, для самого кролика був винайдений спосіб та умови гідного утримання. До речі, якого не має аналогів у світі. Про це читайте на сторінках нашого сайту, сподіваємося, Ви переконаєтеся в корисності для суспільства декларованої нами філософії еко-кролівництва - спочатку дати кролику все що йому потрібно, а потім від нього отримувати все те, що потрібно для людського організму!
Рекомендуємо ознайомитися з промисловим обладнанням для кролівництва яке використовують як на приватному підвір’ї, так і на промислових ділянках.